praatavond, altijd gezellig
bootvissen ...... altijd leuk
Druk bij Sluisjesdijk als de tong aast
Karpervissen in Watermolenbeek.
Nieuwe Waterweg, visrijk gebied!
Jeugdvissen heeft ook onze aandacht
Forelvissen kan leuk zijn!
Een mooie karper uit ons eigen clubwater de Stok

De Meevistoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een landelijk ingebracht water in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. Als lid van een aangesloten hengelsportvereniging (VISpashouder) kun je dus familie, vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn gratis een dag meenemen om kennis te maken met het vissen.
Daarmee verlaagt het de drempel voor mensen die het vissen een keer willen  proberen. Zij hoeven niet meteen een VISpas aan te schaffen en lid te worden van  een vereniging. De Meevistoestemming is alleen geldig als gevist wordt samen met de  VISpashouder, onder dezelfde voorwaarden, behalve dat de door de introducé gevangen vis moet worden teruggezet. De Meevistoestemming is alleen overdag geldig (1 uur voor zonsopkomst tot 2 uur na zonsondergang) en voor maximaal 2  hengels.
Klik hier om direct een MeeVIStoestemming te bestellen. Let op: bestel alleen als je zeker weet met wie en welke dag je  samen gaat vissen. Je kunt maximaal drie keer bestellen en alleen met 3  verschillende mensen. Iemand kan ook slechts 1 keer meevissen, daarna zal deze persoon zelf een VISpas moeten aanschaffen. MeeVIStoestemmingen die eenmaal zijn aangemaakt zijn niet  inwisselbaar!