Jeugdvissertjes in het Burg. Coenenpark
Bootvissen in een mooie natuur ...
Visuitzet hoort er ook bij ...
Karpervissen in de Watermolenbeek
Bootvissen op de Westerschelde ...
Jeugdvissen in de Engebeek
Forelvissen, een vak apart ....
Mooie karper uit ons eigen viswater de Stok
Giebel, een prachtige sportvis
Vissen aan de Tolbergvijver
Vissen met kleine bootjes vanuit Yerseke
Jeugdvissen met de boot op de Oosterschelde
Steurvissen in de Biesbosch
Met verdriet en verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Rien Luijks, voorzitter van hsv de Kruisweel, op 4 januari 2021.

 


Nog maar kort geleden, tijdens de laatste ALV van Sportvisserij Zuidwest Nederland in september 2020, heeft Rien nog afscheid genomen als bestuurslid, omdat zijn gezondheid hem naar zijn zin teveel in de steek liet om bestuurlijk bij te kunnen dragen zoals hij dat wilde. Hij zou zich wijden aan herstel van zijn gezondheid om, samen met Els, van hun nieuwe woning en woonomgeving te genieten .Helaas heeft dat maar kort zo mogen zijn. 

 
Wij kenden hem van de vergaderingen van Sportvisserij Zuidwest Nederland.Ook tijdens de regionale bijeenkomsten hebben we hem vaak ontmoet. Onlangs nog hadden we een overleg om tot meer samenwerking te komen met de regionale verenigingen onderling. Door zijn ziekte was hij ook afwezig bij ons 75 jarig jubileum. Een teken dat het niet goed zat met zijn gezondheid.


Met het overlijden van Rien verliest de sportvisserij in het zuidwesten van Nederland een gedreven en kundig bestuurder, een ambassadeur van de sportvisserij en bovenal een fijn mens. 


Wij gedenken Rien Luijks in dankbaarheid en wensen Els, zijn kinderen, verdere familie en dierbaren en ook hengelsportvereniging De Kruisweel heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. 

 

Bestuur,en leden van Geduld Brengt Vis.