Afgelopen zaterdag 23 april werd de jaarlijkse feestavond van GBV gehouden in de compleet nieuwe zaal van Mazzel-tov (voorheen Sieben Squash).


Op het programma stond de prijsuitreiking van alle competities van 2021, zowel zoet als zout. De winnaars werden gehuldigd met een mooie trofee, een geldprijs en een mooie bos bloemen. Ook bloemen waren er voor Henk en Katrien, onze voormalige schipper en zijn vrouw, die afscheid kwamen nemen van onze bootvissers.

Die hebben jaren lang gebruik gemaakt van de Eendracht II en daar vele visavonturen beleefd met deze schipper en zijn vrouw. Zij ontvingen ook nog een kadobon uit handen van Kees Brouwers, namens de bootcommissie van GBV. Hierna was het tijd om het feest voort te zetten met een gezellig praatje, een drankje en lekkere hapjes. Aan het eind van de avond werd iedereen nog verrast met een lekkere zak friet waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts ging. Aan de leden die thuis zijn gebleven hebben we het advies om de feestavond zeker eens te bezoeken.
                            

 Waardig afscheid van schipper Henk Bakker 
en zijn vrouw Katrien door de bootcommissie van GBV.