Eindelijk zijn we er in geslaagd om de vacature van voorzitter in te vullen. Tijdens de jaarvergadering is benoemd
de heer Johan Mathijssen. Hij stelt zich kort voor.


Mijn naam is Johan Mathijssen, ben geboren en getogen in Roosendaal op 25 november 1972 en nog steeds alhier wonende. Als beroep ben ik stratenmaker en sinds 2010 ben ik voor mezelf begonnen.
Vanaf de lagere school ben ik zo’n beetje gaan vissen met de vaste stok op voorntjes wat je als kind dan zegt.
Al snel ontdekte ik dat ik vissen wel leuk vond en ging steeds vaker vissen en kreeg van mijn ouders wat meer visspullen.

In de vakanties en weekends ging ik ook wel eens met mijn ouders en opa en oma naar zee en nam ik natuurlijk ook een hengel mee en ging dan vissen met een collega van mijn vader op de boot. Sinds mijn 12e a 13e jaar ontdekte ik het karpervissen en toen was ik helemaal verkocht.

Dus kort samengevat, ik heb eigenlijk wel op een aantal verschillende vissoorten en manieren gevist. Ik ben zelf ook vaak aan de waterkant te vinden en heb een aantal weken geleden de cursus controleur gevolgd. Jullie zullen me dus misschien wel een keertje tegen gaan komen aan de waterkant tijdens het vissen of bij een controle. Zorg dus maar dat je papieren in orde zijn (knipoog).

Heb je een leuk idee voor de vereniging of zit je ergens mee spreek me dan gerust aan. Ik zal het noteren en meenemen in de bestuursvergadering. Wellicht is er iets mee te doen.


Noot van de redactie: wij vinden het zeer moedig van Johan dat hij deze uitdaging aan durft te gaan.
Onze waarnemend voorzitter Rene van Caulil heeft onlangs nog aangegeven dat hij nu toch echt wil gaan
stoppen als voorzitter en secretaris van GBV. Uiterste datum van hem was en blijft maart 2021.
Naar aanleiding daarvan heeft Johan de draad opgepakt waarvoor onze oprechte dank.
Nu nog een goede kandidaat voor het secretariaat.